Lite om mig..

Efter 25 år som förskollärare fick jag äntligen möjligheten att göra mitt stora fritidsintresse till mitt yrke.
Att jobba med hundar och utbilda hundägare. Ett fantastiskt intressant och mycket stimulerande jobb fast nu med djur. Pedagogiken skiljer sig  inte något från mitt lärarjobb. Det enda är att mina elever numera är både två och fyrbenta.

Mitt tänk som lärare, pedagog och hundinstruktör är att ”Gör mer av det du är bra på så blir det svåra mycket lättare”.

Jag driver sedan 2012 mitt företag Revatorpets butik & hundkurser tillsammans med min man här hemma på landet strax utanför Linköping.

Jag utbildar hundägare i valp-vardagslydnad, viltspår samt apportering. Huvuddelen av mitt jobb består numera av enskilda träningar men även kvällskurser.  Under åren  har jag även haft flera uppdrag som instruktör runt om i landet.
Tillsammans med min man  driver jag även Revatorpets butik. Här finns allt du behöver för din hund och din träning. Allt från kvalitets foder, godis ,koppel och númera även konfektion till hundföraren från bla Deerhunter och  Pinewood.
Vi åker även runt med butiken på utställningar , jaktprov och hundklubbar runt om i Sverige och även Danmark. Vi har precis  även precis startat upp en webbutik som vi hela tiden utvidgar med nya varor.

Under tjugo år har jag haft Curly coated retriever men min första flatt, BOTTAS kom till oss för snart 3 år sedan och nu har  även ytterligare en flatt, SVERRE kommit till oss i familjen .
Totalt har jag haft fyra Curly s under  20 år. Jag älskar rasen men den lockiga pälsen  men den ses sällan på jaktprov. Den är mer självständig än de övriga retriever raserna vilket gör att den inte alltid är lika “lätt” och den behöver mer tid att mogna som individ.Den ena av mina curly  startades ett flertal gånger på WT samt deltog i praktisk andjakt. En curly utöver det vanliga !
Nu ska det  bli spännade att lära känna min nya ras Flat coated retreiver. Bottas är en underbar mjuk och go kille som jag låtit mogna långsamt. Han är en fantastisk hund i spårarbete och har även han blivit SVCH. Som apportör har han fart och glädje och älskar att få jobba tillsammans med mig
Sverre är bara i skrivandets stund valp och där kommer jag sätta grundlydnaden och spåren först innan jag påbörjar utbildningen till  apportör.

Min första Curly Othello ( SVCH ) var en otroligt duktig spårhund som jag hade stor framgång med i tävlingssammhang.

Jag har i hela mitt liv haft ett mycket stort djurintresse , uppvuxen med tax och ridit i många år!

Jag lever numera min dröm att få kombinera mitt fd jobb-pedagogen med mitt största intresse - HUND !